La defunció al Cedre d’una resident de Salita tanca una jornada negra de la pandèmia

Una nova defunció aquest vespre en aquest cas al Cedre ha tancat una jornada negra al Principat en relació amb la pandèmia. En tot just 24 hores han mort quatre persones, totes dones, que s’havien contagiat les setmanes precedents. Des de l’esclat de la crisi sanitària és el dia en què malauradament s’acumulen en menys hores més difuntes. I hores d’ara als centres sanitaris o sociosanitaris del pais encara hi ha persones infectades de Covid molt dèbils.

La darrera defunció és una dona que feia poc temps que havia esdevingut resident a Salita. Allí va contraure el virus i va ser traslladada a la planta Covid del Cedre on ha perdut la vida aquesta tarda-vespre als 84 anys. Tenia problemes coronaris previs. De fet, les quatre dones que han mort entre divendres a la nit i aquest dissabte al vespre tenien patologies prèvies més o menys serioses. El coronavirus les hauria debilitat fins a l’extrem, una situació que també afecta a altres dels pacients que encara resten ingressats en centres diversos afrontant el virus.

Una vista de la residència Sant Vicenç d'Enclar.

Relacionat

Les defuncions succeïdes entre divendres al vespre i aquest dissabte s’han succeït a la clínica geriàtrica Sant Vicenç d’Enclar, on un brot de coronavirus s’ha acarnissat les darreres setmanes; dues al Cedre -la darrera l’esmentada d’aquest vespre- i una darrera a l’hospital. Oficialment, i vinculades a la pandèmia, al Principat s’hauran comptat fins aquest vespre 97 víctimes.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: