La declaració al Suprem de Mireia Boya i una entrevista a Marta Bolinches del Centre Irídia, a la portada de VilaWeb Paper

Rate this post

L’estat espanyol va posar en marxa fa uns mesos un procés de repressió sofisticada que individualitza l’amenaça i el dolor. En parlem en aquesta nova edició de VilaWeb Paper que ja podeu descarregar a partir d’ara. També hi oferim una entrevista amb l’advocada del Centre Irídia Marta Bolinches perquè ens expliqui les investigacions i acusacions que fan contra la violència policíaca el dia del referèndum.

En aquest número també hi trobareu l’editorial de Vicent Partal, el Mail Obert de Roger Cassany, la Opinió contundent de Thomas Harrington i L’última de Pere Martí. També la informació de l’exposició sobre el Miró més inconformista a l’IVAM i per què el bacallà és el plat estrella de la Quaresma.

Són unes quantes pàgines amb el millor periodisme de VilaWeb, llestes per a ser impreses amb la impressora de casa o per a ser llegides de forma interactiva a les tauletes i el mòbils.

Els subscriptors de VilaWeb poden descarregar el diari des del correu que els arriba de la redacció cada dia a les deu del vespre. Si hi ha cap subscriptor que no rebi el correu, també pot accedir a VilaWeb Paper des d’aquesta pàgina (recordeu que ací hi ha totes les instruccions).

Si no sou subscriptors de VilaWeb i us en voleu fer, aneu a aquesta pàgina i ompliu el formulari.

Anar a la font

Powered by WPeMatico

Translate »