La CUP veu lògic que se’ls cedeixi un diputat després dels “sacrificis” fets

Rate this post

El número 3 de la llista de la CUP per Barcelona a les eleccions del 21-D, Vidal Aragonés, ha defensat aquest dijous que és lògic que ERC o JuntsxCat cedeixin un diputat als cupaires perquè puguin sumar els cinc necessaris per a tenir grup propi. Ho ha dit en declaracions a La Sexta, després que el diputat d’ERC al Congrés Gabriel Rufián hagi proposat cedir un escó a la CUP perquè puguin tenir grup propi i no veure’s obligats a compartir Grup Mixt amb el PP.

Aragonés ha explicat que la CUP no ha demanat la cessió d’un diputat, “però els votants intependentistas no entendrien que no hi hagués aquest element tenint en compte alguna renúncia i sacrificis que ha fet la CUP” en els últims mesos.

“Ho entendríem com una normalitat absoluta. El poble de Catalunya no entendrà cap altra realitat tenint en compte els sacrificis que ha fet la CUP”, ha insistit Aragonès.

El diputat electe també ha defensat que els cupaires són “anticapitalistes i antisistema capitalista, no antisistema en genèric”, pel que no veu incompatible els ideals de la CUP amb la cessió d’un diputat per poder tenir grup propi.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »