La comunitat xinesa dona material de protección als hospitals de Madrid

La comunitat xinesa a Madrid segueix els passos empresos a Catalunya i també donarà material de protecció als diferents hospitals de la regió. Ding Dawei, el vicepresident de l'Associació de Xinesos a Espanya, ha confirmat a EFE que comencen la campanya per ajudar a combatre el coronavirus.

"Hi ha molta gent darrere, no només les associacions, també hi ha ciutadans particulars que han fet donacions durant el dissabte i el diumenge", ha explicat Dawei. També ha indicat que ja s'han fet diverses donacions a l'Hospital de La Paz i que aquesta mateixa tarda portaran material al Samur.

Ja aquestes donacions a la capital espanyola van començar aquest diumenge quan un grup de comerciants xinesos va dur caixes amb equips de protecció, principalment màscares, a l'Hospital Universitari de Getafe, o a d'altres hospitals com el Gregorio Marañón o a comissaries de policia.

hospital Fundación Jiménez Díaz madrid coronavirus - efe

EFE

A més, el vicepresident de l'Associació de Xinesos a Espanya ha assegurat que "hi haurà més donacions", perquè "som part de la societat espanyola, els xinesos estimem molt Espanya". "Sabem que no podem viure sense els metges, els policies o els bombers", ha assegurat Dawei, assenyalant que ell mateix ha pagat de la seva butxaca 1.000 euros en mascaretes per portar-les a la Direcció General de Policia i que fa uns dies ja es van dur dues caixes de 100 unitats al Samur.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: