La cita més informal de Letícia i Felip: junts a veure monòlegs

Rate this post

La reina Letícia ja deu tenir la maleta mig preparada. Aquest cap de setmana agafarà un llarg vol fins al Carib per engegar un viatge de cooperació, visitant Haití i la República Dominicana. Seran quatre dies separada del marit, per la qual cosa estaria volent esprémer al màxim aquestes últimes hores junts.

De fet, han fet una cosa inaudita: convertir un acte oficial en una cita. La Reina tenia planificat presidir un concurs de monòlegs científics, convencent el rei Felip VI perquè l’acompanyés encara que la seva presencia no s’esperés. Una manera de passar una tarda romàntica fent plans divertits.

En aquesta ocasió la parella va arribar en un cotxe conduït per Felip, mostrant-se molt més informals i relaxats que de costum. Letícia va estar en tot moment entusiasmada, simpàtica i molt somrient. Una imatge que no véiem en ella en els darrers mesos… especialment des que sortís a la llum el vídeo en el qual menyspreava la reina Sofia en públic.

Però sí, sembla que segueixen amb l’operació hipocresia, un teatret amb el qual intenten fer veure que tot està oblidat i són més feliços que mai. De fet, van posar davant de la premsa més enamorats que mai, fent-se carícies i rient un munt.

LETICIA I FELIP ACTE MONOLEGS GTRES

GTRES

I per un acte/cita així, com va anar vestida la Reina? Què va escollir aquest cop? Un look totalment blanc. Es tracta d’un disseny modern en dues peces de Pedro del Hierro: format per una brusa que juga amb les simetries amb un escot creuat per davant i obert per l’esquena, combinant-lo amb un pantaló de tall alt i pota ampla. Per les sabates va confiar en Prada, lluint un color nude a joc amb la cartera de mà d’animal print en blanc i daurat d’Alfonso Domínguez.

LETICIA I FELIP ACTE MONOLEGS EFE

leticia i felip acte monolegs 2 Casa Reial

EFE

Pel que fa a les joies, va destacar una polsera de filigranes d’or, així com unes arracades del mateix material en forma d’anella.

LETICIA I FELIP ACTE MONOLEGS 2 EFE

EFE

leticia i felip acte monolegs Casa Reial

Casa Reial

Un nou conjunt a la seva llarga llista i un acte més d’aquest feliç matrimoni.

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »