La cita d’extrema dreta de ‘First Dates’ amb final sorpresa

Rate this post

First Dates (Cuatro) va viure en la seva darrera entrega una de les cites més surrealistes del programa. Ella, Sandra, de Barcelona. 43 anys. Es defineix com una persona “molt conservadora, molt del PP i molt de Julio Iglesias”. Ell, Boris, de Madrid. 48 anys. Es considera “falangista joseantoniano”. Semblaven fets l’un per l’altre.

Ben aviat va sortir el tema de la ideologia política. Sandra confessava que veia les coses blanques o negres. Una persona d’extrems, vaja. Boris, també resulta ser una persona d’extrems. D’extrema dreta concretament. A ella se l’il·luminava la mirada. A banda de la manera de pensar, també congeniaven amb l’afició pels toros i la religió. La cosa anava sobre rodes.

first dates video 1

Fes click a la imatge per veure el vídeo

L’hora de pagar va ser un altre punt d’unió. Ell va insistir en convidar perquè “és el normal”. Ella, amant de tot allò tradicional, va acceptar de bon grat. El desencís vindria després, quan plena voràgine d’entusiasme va respondre que sí voldria tenir una segona cita, mentre que ell desestimava aquesta opció per una falta de feeling.

first dates video 2

Fes click a la imatge per veure el vídeo

L’audiència, més enllà d’analitzar la cita, va criticar durament la decisió del programa de seleccionar els dos comensals.

Anar a la font
Marc Mestres

Powered by WPeMatico

Translate »