La cirurgia més radical de la història fa irreconeixible aquesta ultra famosa

Rate this post

El món de la cirurgia estètica ha viscut un darrer, i creiem que definitiu, capítol. Res pot superar el que acaba de fer-se a la cara una actriu de fama mundial. Entre el bisturí, el photoshop i el maquillatge, s’ha obrat un miracle que farà que els lectors s’hagin de fregar els ulls i mirar dues vegades la fotografia amb l’abans i el després per veure-hi un bri de similitud entre les dues imatges. Sovint els hem anat informant dels radicals canvis que moltes celebrities s’han fet a la cara. Encara es recorda la imatge d’una Christina Aguilera sense maquillatge que va esvalotar les xarxes.

cristina aguilera sense maquillar2

Paper

En aquesta ocasió, tothom va lloar el canvi de la cantant, que semblava que tingués 20 anys menys. No tanta unanimitat ni fervor va despertar la visita al cirurgià d’Ivonne Reyes o de Lídia Bosch, que va justificar el seu nou rostre a una grip.

ivonne reyes GTRES

GTRES

lydia bosch GTRES

GTRES

Ara que la monarquia necessita un rentat d’imatge, una nova cara després dels darrers escàndols de Sofia, Letícia, Felip, Joan Carles i companyia, que a Zarzuela prenguin nota d’aquest nom: Robbie Fimmano, un fotògraf de moda australià. Perquè ell ha fet possible el miracle en un reportatge per a la revista InStyle. Imaginin les meravelles que podria fer amb la imatge de la família reial. Tornin a fixar-se en aquesta imatge:

 

After taking time off to care for her children, Hollywood siren Melanie Griffith is sexy, single, and ready for her next act. But would she try a dating app? “No, Jesus. Tinder or something would just be so tacky, I think,” she told @mhmakesithappen with a smirk. “I think I can find someone on my own. But if you know of anybody, please tell me.” She may be looking for love, but probably not marriage again. “I really don’t think it’s relevant for anyone anymore. But especially if you’re 60 and you have four kids and you’re living the life you’ve always wanted. Then why get married? It’s, like, I would love to fall in love and have a romance, a relationship, but I haven’t. I keep looking. I’ve had a couple of lovers but not a relationship.” More from @MelanieGriffith at the link in bio. I Photographed by @robbiefimmano

A post shared by instylemagazine (@instylemagazine) on

Com que encara els serà impossible reconéixer la famosa en qüestió, a veure si tenen més sort amb una altra de les fotografies que s’inclouen en el reportatge, amb un pla més obert, i on se la veu com una executiva agressiva, amb els peus damunt un escriptori:

La posada en escena del fotògraf amb la seva model és un desig de retre homenatge a un dels papers més emblemàtics d’aquesta actriu, allà pels anys 80. El personatge es deia “Tess McGill, i la pel·lícula, Armas de mujer. El film estava protagonitzat per Harrison Ford, una Sigourney Weaver que feia el paper de malvada cap, i una jove actriu que interpretava el paper d’una secretària d’origen humil que aconsegueix ascendir en l’empresa en la que treballa amb tot l’esforç del món.

armas de mujer

Armas de mujer

Sí… Probablement estaran posant uns ulls oberts com a plats. Melanie Griffith, una de les icones del cinema dels anys 80 i 90, és la persona a la que sembla que li hagin canviat la cara. Només cal recordar l’aspecte que tenia en les seves darreres aparicions. 

melanie griffith gtres

GTRES

A la pel·lícula de Mike Nichols, es va fer famosa la cançó de Carly Simon, Let the river run. La tornada d’aquell tema deia que “deixem córrer el riu i deixem que tots els somiadors despertin la nació“. El que han deixat córrer en el rostre de Griffith és el bisturí i el maquillatge. La protagonista de Celebrity Two Much ha considerat, als seus estrenats 61 anys, que mai hi ha two much retocs i sembla una altra persona, més pròxima a la que es va casar fa anys amb Antonio Banderas, però igualment irreconeixible.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »