La ciència aterra als bars de Barcelona de la mà de ‘Pint of Science’

Rate this post

Encara que avui dia nombrosos investigadors estan fugint a altres països a la recerca de noves oportunitats professionals, segons Michele Catanzaro, periodista italià i doctorat en Física, sempre hi ha els qui decideixen formar-se i quedar-se al seu lloc d’origen per fer gaudir als seus amb l’alt nivell de formació. És el cas dels científics que formen part de Pint of Science Barcelona.

Aquest festival de divulgació científica arriba a la seva quarta edició. Avui acaben tres dies en què es busca apropar coneixements a la societat d’una manera molt més amena, entre cerveses i converses disteses.

 

Great @pintofscience team tonight! Fantastic talks #pint18

A post shared by Koval (@kelrado) on

Ets un veritable aficionat a la ciència? Segur que no t’has perdut les conferències que s’han fet durant aquests dies en bars de Barcelona com a Grizzly 72, Bacanal Café o BlackLab Brewhouse​. Els investigadors, els pacients i els curiosos han estat els protagonistes de més d’un centenar de bars a tot el món.

¿Quiénes somos realmente los humanos?Nuestra Sociedad 4.0Enfermedades conocidas y no tan conocidas; Ciencia de datos, ordenadores y sociedad i, Construyendo dispositivos átomo a átomo han estat alguns dels temes tractats. Sovint ens quedem únicament amb què ens diu Internet i els científics han volgut posar remei a aquesta desinformació explicant les seves pròpies investigacions. Pot ser que sigui la manera més eficient perquè els ciutadans perdin la por de preguntar i de conèixer en profunditat.

Ha arribat a 21 països i el que és un dels festivals de divulgació científica més grans el món està causant furor, també, per les xarxes socials, on milers d’usuaris han compartit la seva experiència del Pint of Science 2018 a Instagram.

No has pogut acudir a les presentacions d’aquesta edició? Pint of Science 2019 t’espera!

Anar a la font
Rebeca Domènech

Powered by WPeMatico

Translate »