La caverna unionista ja té un culpable del fracàs d’Espanya: Piqué

Rate this post

Ni el joc de ‘la roja’ que ha fet enrojolir de vergonya. Ni el fet de no haver guanyat més que un partit de quatre, contra l’Iran, i gràcies. Ni De Gea, que no es va aturar cap penal, ni pràcticament cap xut dels que li van fer. Ni Lopetegui per fitxar pel Madrid abans de començar el Mundial. Ni Florentino Pérez per fitxar-lo. Ni el president de la Federació Espanyola, Luis Rubiales, que el va destituir. Ni Hierro, que no ha sabut ser capaç de fer jugar l’equip a res més que a handbol. Ni el rei Felip, que al primer partit que va anar a veure a Rússia els van eliminar. Ni Ramos, Asensio, Carvajal o cap jugador més que van estar llunyíssim del seu nivell habitual. L’únic culpable que Espanya hagi quedat fora del Mundial de Rússia és Gerard Piqué. O això és el que pensen alguns dels opinadors més unionistes de la meseta.

Piqué Espanya Rússia Mundial 2018 Efe

Efe

La mà que va provocar el penal i el posterior empat de Rússia contra Espanya als vuitens de final va provocar les ires dels més hiperventilats, com el periodista d’El chiringuito Juanma Rodríguez:

Es necessita una ase dels cops i el central del Barça és “perfecte” per trobar un culpable a qui responsabilitzar pels mals d’Espanya, futbolístics, polítics i de qualsevol mena. Fins i tot, la bilis unionista va arribar al paroxisme al voler posar en l’equació de l’eliminació espanyola l’independentisme, com ha fet el periodista de La Sexta, José Luis Sánchez:

Fins i tot Josep Pedrerol assenyala Piqué, de retruc, en la seva recerca de culpables. Per a ell, el màxim responsable té un nom, Luis Rubiales, president de la federació, per haver destituït Lopetegui just abans de començar, exculpant de tot el seu Déu particular, Florentino Pérez. Però què hi escriu acompanyant la foto de Rubiales? Evidentment, una referència al central català, el famós “contigo empezó todo” que va dir amb la festa de Kevin Roldán:

La caverna ja ha trobat un culpable, però els aficionats han carregat durament contra els que només volen responsabilitzar el jugador blaugrana del fracàs de la selecció espanyola per una jugada concreta:

Què faran ara que, en teoria, Piqué deixarà la selecció espanyola, tal i com ell mateix va anunciar fa uns mesos? A qui culparan? Probablement, el central del Barça tindrà la culpa de tot, jugui o no jugui. “Sale gratis meterse con Piqué”.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »