La catalana Laura Fa revela el sexe i el nom “de videojuego” del fill de Rivera i Malú

El babyboom a Ciutadans ha arribat a la mateixa velocitat que han descendit els seus vots d'unes eleccions a unes altres. Després del daltabaix electoral a les urnes, els predictors han donat sengles alegries al partit taronja. Primer va ser Inés Arrimadas la que va confirmar el que molts esperaven d'ella fa temps, que esperava un fill amb el seu marit Xavier Cima. I després, el líder del partit, que dies després d'abandonar el Congrés dels diputats i la política, va comunicar que el molt temps lliure que tindrà a partir d'ara ja no el dedicarà a ensumar gossets, sinó a estar amb el seu segon fill, que tindrà amb la seva parella.

Després que tant ell com la cantant Malú publiquessin una foto a instagram amb les mans entrelligades i aguantant un xumet, s'ha començat a parlar i molt del nadó. I segons la periodista catalana Laura Fa, Albert Rivera tindrà la parelleta. Perquè la seva filla gran tindrà un germanet. Ho ha explicat la mateixa Fa a Cazamariposas. Malú està embarassada de tres mesos, però han esperat a dir-ho ara un cop descartat qualsevol problema cromosomàtic en les proves d'ADN.

socialite

Telecinco

La cantant es tracta a l'Hospital Nuevo Belén de Madrid. Però d'on ha tret l'exclusiva és d'una amiga personal de Malú: "Me ha confirmado que lo que esperan es un niño". "¿Sabemos el nombre?", li pregunta la presentadora. La resposta, basada en especulacions, pot donar una mica de llum a la incògnita: "En las listas de música de Spotify de Albert Rivera, tiene diferentes carpetas con nombres. Y una de las carpetas que había un dibujo de los 'CantaJuegos', el nombre que aparecía debajo era 'Mario', un nombre de protagonista de videojuego. Él ha cerrado la cuenta, ya no es pública".

mario bros

Potser a partir d'ara veurem Albert Rivera deixant-se bigoti i dedicant-se a la fontaneria.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: