La Casa Reial sorprèn amb el primer retrat oficial d’Elionor

Rate this post

La princesa Elionor ha estat la protagonista de totes les mirades aquest dimarts, en la celebració del seu 12è aniversari. Els mitjans han revelat algunes intimitats de la petita, com les seves aficions o les extraescolars que realitza. I tot, quan la primogènita dels Reis ha estat recentment envoltada d’una gran polèmica en rebre moltes crítiques per no tenir encara agenda oficial.

Hereus d’altres monarquies europees més petits que ella ja fa temps que presideixen actes, però sembla que la reina Letícia voldria que la seva filla posposi la seva estrena fins més endavant.

Ara bé, la Corona confia en el futur regnat d’Elionor. I així ho ha volgut demostrar amb la publicació de la seva primera fotografia oficial. Des de l’Instagram de la Casa Reial han compartit un retrat de la Princesa per celebrar el seu aniversari, un gest ha sorprès molt en no ser un recurs habitual. De fet, només havien enviat una foto així quan va fer un any.

A la imatge apareix amb un vestit vermell de tirants de Carolina Herrera, amb unes papallones brodades i la faldilla prisada. Ben somrient i amb un semi recollit amb trenes, surt en un dels balcons del Palau Reial. 

 

Su Alteza Real Doña Leonor, Princesa de Asturias #CasaReal #España Leonor #Princesa #Asturias

A post shared by Casa Real De España (@casareal.es) on

Han inclòs la fotografia de la petita a la galeria de la pàgina web oficial, on hi ha algunes altres dels reis Felip VI i Letícia i dels emèrits.

Encara no s’ha filtrat com van celebrar el seu aniversari, però sembla clar que tenen cada cop més present el seu paper com a hereva de la Corona. 

Powered by WPeMatico

Translate »