La carregada de Graupera contra la teoria d’ampliar la base

Rate this post

El candidat a les Primàries Barcelona Jordi Graupera ha carregat contra la idea d’ampliar la base que tant s’ha repetit en aquests darrers mesos. “La idea que si som més serem independents també és independentisme màgic“, ha exposat. “Si totes les altres peces estan igual, tan se val que siguem un 10 o un 20% més, el resultat és el mateix”. 

“La ieda que així, s’amplia la base, humiliant els teus per tal que els nous et percebin com a bo, és estúpida i fa olor de fake a 3 hores lluny”, ha apuntat.

Graupera també ha estat crític amb els Govern: “la idea que hem de ser més i prou està pensada per a què els mateixos que van mentir es mantinguin en el poder mentre amplien la base, i puguin pactar amb els espanyolistes d’esquerres per justificar l’ampliació”. 

“Si voleu ampliar la base mostreu determinació, voluntat de poder, i professionalitat. Que no es noti que sou lliures de cap. És el mateix que cal per ser independents” i ha afegit que cal rendir “comptes davant dels vostres votants en lloc d’insultar-los i tractar-los de rucs”. Recorda que precisament per aquest motiu “no m’he ficat en cap partit”.

 

 

Anar a la font

Powered by WPeMatico

Translate »