La cara de fàstic d’Ortega Smith amb Gerard Piqué, promocionant la seva Copa Davis

Aquest dimarts 12 de novembre se li ha ennuegat a Javier Ortega Smith. El secretari general de Vox ha vist com Pedro Sánchez i Pablo Iglesias es fonien en una abraçada. I després, ha hagut d'assistir a la puesta de largo de la Copa Davis de Gerard Piqué a la Caja Mágica, on tot han estat elogis cap a algú que sempre ha defensat el dret dels catalans a decidir. I l'ultra havent-ho de mirar en primera fila. Un acte on a més del jugador blaugrana, hi eren la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, l'alcalde madrileny Martínez Almeida, i representants dels principals partits polítics, com els regidors del PP, Andrea Levy, de Cs, Marta Rivera, del PSOE, Pepu Hernández o de Vox, com l'esmentat Ortega Smith.

pique ayuso almeida efe

Efe

Un Gerard Piqué de qui Ortega Smith parlava en aquests termes en una entrevista que li va fer el radical Álvaro Ojeda a OK Diario: "¿Debería Piqué dedicarse a jugar al fútbol y dejar de hablar de política?". Resposta: "Cada un tiene que dedicarse a lo que hace mejor. Por eso, creo que la política y Piqué pues no es precisamente su fuerte". Pregunta: "Gerard Piqué no tiene ni idea cuando habla de…". Ortega Smith: "De la unidad de España". Però allà estava el polític ultra, assistint als aplaudiments cap a la proposta tennística del jugador i empresari català que veurà la llum d'aquí a deu dies a Madrid. I a jutjar per la cara de fàstic i pomes agres, Ortega Smith feia aspecte de tot menys d'estar gaudint amb l'acte:

ortega smith pique

@VOX_AytoMadrid

Piqué no tindrà ni idea de la unitat d'Espanya, segons Ortega Smith. Però de negocis, força més que ell. I a la cara del polític ultra. Joc, set i partit per Piqué.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: