La candidata d’En Comú Podem per Girona diu que Puigdemont és un “vivales”

La candidata d’En Comú Podem per Girona, Laura López, ha afirmat que l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, és un “vivales”, al ser preguntada si el considerava un “líder”. En una entrevista al Diari de Girona, López es mostra molt crítica amb l’independentisme i assegura que sembla que “la democràcia és només la seva”. En aquest sentit, critica que l’exili i assegura que abans la gent hi anava “perquè no la matessin i ara aquest hi ha anat perquè li ha donat la gana”.

Sobre la sentència de l’1-O, López no entra a valorar-la, tot i que admet que segurament ha estat “molt dura”, però assegura que els líders independentistes es van “saltar la llei”. “Tothom diu que ha sigut injusta, jo no sóc jurista, no ho sé, potser molt dura, sí. Però ens estem oblidant que aquesta gent es va saltar les lleis”, ha afirmat en l’entrevista. De fet, després s’ha preguntat “què dirien els que ara protesten” si els mateixos fets de l’octubre del 2017 ho haguessin fet “polítics de Ciutadans”. 

A més, López es mostra partidària de l’indult pels presos independentistes, però creu que l’haurien de demanar. Ara bé, la candidata dels comuns per Girona assegura que no és favorable a concedir l’amnistia als presos perquè seria “continuar enganyant la gent”, una posició que contrasta amb el que han dit públicament diversos dirigents del partit. Així, En Comú Podem defensa l’amnistia, tot i que la veu poc viable perquè asseguren que no hi ha una correlació de forces que permeti que tiri endavant. 

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: