La candidata del PP de Cantàbria la fa grossa comparant dones maltractades i animals

Rate this post

Ruth Beitia és l’escollida del PP per intentar arrabassar la presidència de Cantàbria a Miguel Ángel Revilla. Reconeguda a Espanya per ser una atleta d’èxit, Beitia va arribar al cim de la seva carrera esportiva als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro quan va aconseguir la primera medalla d’or d’una dona espanyola en la seva disciplina.

ruth beitia pablo casado efe

Ruth Beitia i Pablo Casado a l’acte de presentació de la seva candidatura a la presidència de Cantàbria | EFE

L’atleta de Santander no és la primera esportista que s’adhereix al PP per engrossir les seves llistes. Força conegut és el cas de Marta Domínguez, la corredora espanyola que va arribar a senadora i que va ser sancionada per haver format part d’una xarxa de dopatge.

Avui al matí, la candidata del PP càntabre per presidir la Comunitat l’ha fet grossa en una entrevista a Onda Cero amb Carlos Alsina. Comença a ser habitual que els candidats del PP a presidir qualsevol institució fiquin la pota amb alguna declaració incendiària. En aquest cas, el periodista li demana a Beitia que es posicioni sobre la derogació que planteja Vox de la Llei de Violència de Gènere a Andalusia.

La resposta de l’exatleta, per emmarcar. No és el primer cop que Carlos Alsina porta els seus entrevistats a posar-se de peus a la galleda. Ja ho va fer amb Rajoy i el seu famós “¿y la europea?”, tot i que el tema que ens ocupa avui és força més delicat. “La mujer és más vulnerable ante el hombre, pero sí que es verdad que hay que hacer una revisión a la hora de cambiar la ley”, explica la candidata de Santander. I ara és quan el presentador es posa les mans al cap. Beitia es fot ella soleta en un jardí i argumenta la seva resposta de manera escandalosa: “Se debe tratar igual a un animal, a un hombre o a una mujer si son maltratados, porque todos al final somos seres humanos”.

Està comparant les dones i els animals? Ella mateixa se n’adona de la pífia i matisa les seves pròpies paraules: “Hay que valorar cada caso de forma individual”. Però és primera hora del matí i hi ha un munt de persones que escolten la ràdio. A ningú se li escapa el que acaba de dir Ruth Beitia i a la xarxa de seguida esclata la polèmica.

L’espifiada olímpica de Ruth Beitia, digna de medalla d’or.

Anar a la font
David Gorman

Powered by WPeMatico

Translate »