La Campos, destrossada per la denuncia de l’assistenta: “Soy como su madre”

Rate this post

María Teresa Campos està passant un any infernal. A la malaltia de la seva filla Terelu cal sumar ara la denuncia que l’enfronta a la que va ser durant 15 anys la seva dona de fer feines, María Silva.

maria teresa campos dona feines telecinco

María Teresa Campos amb la seva exassistenta, María Silva | Mediaset

Tal i com explicàvem la setmana passada a EN Blau, l’exassistenta de María Teresa li reclama 10.000 euros d’indemnització per l’acomiadament. Com que la Campos no li vol donar ni un duro, María Silva l’ha denunciat a la justícia.

Ara, la Campos ha decidit trencar el seu silenci i parlar sobre una ruptura que ha estat traumàtica. Mentre la revista ‘Semana’ avançava que María Teresa “está tranquila porque sabe que no ha hecho nada malo”, segons el seu cercle més proper, la Cope recull declaracions de la periodista en les que afirma que “hablaré donde tengo que hablar, solamente”. Davant del jutge, està clar.

maria teresa dona feines telecinco

María Teresa Campos i María Silva | Mediaset

La relació entre les dues sembla ja irrecuperable. Cope explica que el trencament és total. I María Teresa està enfonsada: “Para mí es una parte importante de mi vida. Ella me ha llegado a decir que soy como su madre. Los que trabajan conmigo en casa son mi familia”.

Pot ser que María Teresa expliqui la veritat, i els que treballen per ella són com de la família. En el cas de la seva exassistenta, com una filla castigada sense setmanada.

Anar a la font
David Gorman

Powered by WPeMatico

Translate »