La Cambra de Barcelona destina més de 360.000 euros al petit comerç

Rate this post

La Cambra de Comerç de Barcelona distribuirà 363.300 euros entre el petit comerç, gràcies a la sisena edició del Programa de Comerç Minorista, que compta amb el cofinançament de la Secretaria d’Estat de Comerç del Ministeri d’Industria, Comerç i Turisme i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea. 

En un comunicat aquest diumenge, la Cambra ha explicat que aquest programa permetrà finançar projectes d’innovació per a centres comercials urbans, diagnòstics d’innovació comercial i tallers especialitzats.

30 empreses, l’objectiu

El 2018 la Cambra s’ha posat com a objectiu donar suport a 30 empreses, organitzar 7 tallers i finançar 22 projectes de dinamització comercial.

Aquest programa ha finançat des de l’any 2013 a 371 empreses, amb un pressupost total d’1,5 milions d’euros, ha organitzat 120 tallers amb més de 2.600 assistents i ha finançat 34 projectes de dinamització comercial.

A més, el Gabinet Tècnic de Comerç de la Càmera de Barcelona ha assessorat gairebé 4.000 comerços durant els seus 14 anys d’existència.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »