La brutal portada de ‘Mongolia’ de la qual tothom parla que sulfura la ultradreta

Rate this post

Santiago Abascal no se sent còmode, per dir-ho suaument, amb els homosexuals, les dones que avorten, els immigrants o els independentistes. En canvi, el que sí li agrada, i molt, són els cavalls. La seva posada en escena en un vídeo promocional de Vox inclassificable sobre la reconquesta d’Andalusia a lloms d’un d’aquests animals amb música d’El señor de los anillos encara roman a les retines dels que el van veure com si fos Viggo Mortensen abans d’arribar a la Tierra Media.

Amb l’arribada del grup de la ultradreta al govern andalús i amb l’amenaça de veure què passarà amb Vox a la resta d’Espanya, el seu líder i els seus acòlits es deixen veure per les televisions, com ell mateix aquest dijous a Espejo público amb una Susanna Griso a la que van lapidar els espectadors per la seva actitud quan el va tenir assegut al seu davant o fins i tot, compartint somriures en algun moment.

abascal griso3

Antena 3

La revista satírica Mongolia acaba de treure al carrer el seu darrer número. I la portada és d’aquelles que no deixen indiferent ningú. Un aplaudit muntatge per part de gairebé tothom, excepte dels ultres més hiperventilats, on escenifiquen que Abascal passa a ser ‘per mèrits propis’, un nou adalid: “El ala machirula de Femen crea la nueva plataforma Mamen (Machos Men)“. En ella, es veu un Santiago Abascal amb corona de flors, els pits pintats amb el missatge “No al hembrismo” i exclamacions de “¡Lady GodiVox!“: “Con su caballo arrasa todo a su paso. Fuera hembras, negratas, panchitos, desviados, camioneras, chinitos, moros, sudacas, maricones. Y fuera chistes sobre la bandera, Jesús, la Virgen María, el escudo, el Rey, el himno, los toros, la tortilla de patatas, el Seat Panda o los toros”:

portada mongolia abascal cavall

@revistamongolia

La surrealista imatge d’un barbut Abascal com una activista de Femen (perdó, de Mamen), ha fet saltar pels aires la xarxa, on els seus defensors més acèrrims han tret tot el seu arsenal:

Veurem si li arriba un número de la revista a Abascal i què n’opina al respecte. 

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »