La bessona Olsen de ‘Padres forzosos’ reapareix de festa amb 50 anys a sobre

Rate this post

La febrada dels revivals a la TV fa que hagin tornat a emetre’s nous capítols de Dallas, Magnum, Dinastía, Roseanne o Padres forzosos. Aquesta sit-com era una ximpleria per passar l’estona amb tres pares sense esposes que vivien amb les filles. Com que la llei americana prohibeix que un nadó treballi massa hores seguides, la nena petita de la família la interpretaven dues bessones que s’alternaven en el set de rodatge, les germanes Olsen. Anys després han muntat un imperi de moda i cosmètica però no es posen ni bona roba ni bones cremes per la pell. Als 31 anys la vida les ha maltractat i la foto que obre aquesta informació és de Mary Kate Olsen molt perjudicada. Quan s’arregla per la Gala MET no canvia massa:

bessones olsen GTRES

GTRES

No és una qüestió d’estil. La Gala benèfica tenia com a motiu  “Cossos celestes: la moda i l’imaginari catòlic” al Metropolitan de NYC i per això l’estilisme es va dur a l’extrem. El problema de les germanes és la cirurgia i la mala vida. El canvi físic, especialment explícit en el cas de Mary Kate, té un avantatge: permet distingir-la més fàcilment de la seva bessona Ashley. El qui faltava pel duro era Jared Leto:

 

A post shared by MKASTYLE (@mkastyle) on

Leto va ser el més iconoclasta amb un look de Jesucrist que va aixecar polseguera. Ha fet de Joker, de transsexual, de yonki o del dolent cec de Blade runner i ja només li quedava aquest paper de l’auca. Pel remake de Padres forzosos les bessones van decidir no actuar-hi. Millor que facin el remake de Las chicas de oro.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »