Kobe Bryant revela com va motivar Pau Gasol per guanyar l’anell de l’NBA

Rate this post

El punt d’inflexió de la carrera de Pau Gasol a l’NBA es va produir al febrer del 2008, quan els Memphis Grizzlies van decidir traspassar-lo, després de set temporades, a Los Angeles Lakers. El moviment estava motivat pel desig d’un Gasol que volia lluitar per l’anell amb una franquícia històrica. I volia fer-ho al costat d’una llegenda: Kobe Bryant

Bryant, ja retirat, explica com va motivar el pivot català després d’una temporada que va acabar amb dues derrotes doloroses: contra els Boston Celtics a les Finals de l’NBA i contra la selecció dels Estats Units en la final dels Jocs Olímpics de Pequín.

L’escorta nord-americà, després de les vacances, va penjar la medalla d’or dels Jocs de l’armariet de Gasol perquè aquest la veiés el primer dia de pretemporada. “És una de les meves històries preferides, encara que el Pau s’enfada sempre que l’explico. L’únic que ell realment estima és el seu país. Així que es tornava boig. ‘Ets un estúpid’, va dir-me. I jo vaig contestar-li: ‘Escolta, Pau. Vas perdre contra els Celtics i vas perdre contra nosaltres. No hi haurà una tercera derrota aquest any. Anem a guanyar això'”, explica Bryant en una entrevista 247 Sports.

Després del gest del líder dels Lakers, van caure dos anells consecutius (2009 i 2010). A més, Gasol va sumar victòries amb la selecció espanyola com els Eurobaskets de 2009, 2011 i 2015. “Pau era un fenomen. Només va augmentar el nivell físic que necessitàvem que tingués i vam guanyar dos campionats consecutius”, recorda Bryant.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »