Kiss anuncia el seu comiat (prèvia gira mundial)

La veterana banda nord-americana de rock Kiss ha anunciat el seu comiat després de 47 anys de carrera i la celebració d'una gira mundial sota el títol de "The End Of The Road World Tour".

La banda preveu oferir un repàs dels seus "clàssics atemporals" que els han permès convertir-se en una de les bandes amb més vendes de la història, més de cent milions de discos segons xifres de la seva oficina, i formar part des de 2013 del Saló de la Fama del Rock And Roll.

Amb Gene Simmons i Paul Stanley com a membres fundadors encara a les files del grup, va ser a Nova York quan el 1973 va néixer aquesta formació que, a més de pels seus temes, aviat es va fer coneguda per assumir personatges amb un maquillatge facial distintiu i un curiós vestuari.

Des de "Kiss" (1974) fins a "Monster" (2012), vint àlbums d'estudi jalonen la seva llarga discografia, de la qual van sorgir cançons emblemàtiques del "hard rock" i el "metall" com "I Was Made For Loving You".

Simmons i companyia es van fer a més famosos per ser dels primers en portar als seus concerts altes cotes d'espectacularitat amb efectes pirotècniques i altres i per ser pioners també en el desenvolupament d'un potent catàleg de "marxandatge".

Sense parada a Barcelona

La gira mundial de comiat no passarà per Barcelona. Sí que ho farà per Madrid, on oferirà un concert en el WiZink Center el 5 de juliol de 2020

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: