Kike Saverio arriba cedit a l’FC Andorra

Quan falten poques hores perquè es tanqui el mercat d’hivern, l’FC Andorra ha fet oficial l’arribada del davanter Kike Saverio. El punta arriba provinent de l’Osasuna, on es trobava a cavall entre el filial i el primer equip. De fet, amb el quadre navarrès va debutar en Copa del Rei anotant fins i tot un gol.

Javier Enrique Delgado Saverio, conegut futbolísticament com a Kike Saverio, va néixer el 19 de juny del 1999 a Gènova. Es va formar al futbol base del Cornellà i va acabar la seva etapa de formació al Barcelona. Del juvenil va fer el salt l’estiu del 2018 al filial blaugrana, al qual va militar dues temporades, disputant 38 partits i anotant 6 gols.

El passat estiu no va renovar amb el club blaugrana i va fitxar per l’Osasuna. Es va incorporar a la disciplina del filial vermell, que milita també a Segona B. En ell tot just ha disputat un partit. En canvi, sí que va poder gaudir d’oportunitats amb el primer equip, a la Copa del Rei. Va jugar els duels contra el Tomares i l’Olot, anotant un gol en el primer.

En els darrers dies jugador i club buscaven la fórmula per sortir de l’entitat del Sadar. Aquesta ha arribat ara, amb la cessió a l’Andorra. Saverio s’incorporarà aquest dimarts als entrenaments amb l’equip tricolor i es converteix, així, en l’únic reforç d’hivern, després de les sortides d’Isma Cerro i David Ballarín.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: