Kevin Spacey, en una clínica de rehabilitació per tractar l’addicció al sexe

Rate this post

Kevin Spacey segueix a l’ull de l’huracà. El protagonista de House of cards va ser acusat d’un episodi d’assetjament sexual i acumula ja denuncies de 15 homes. Davant d’aquest escàndol, Netflix va emetre un comunicat confirmant que l’acomiadaven de la sèrie i de totes les seves altres produccions.

Actors i treballadors de la plataforma han acusat Spacey de comportaments inapropiats, assegurant un d’ells que la cúpula de la sèrie n’era conscient des del principi, sabent tot el que estava passant. 

El nom de l’actor és arreu, i davant aquest terratrèmol mediàtic ha decidit posar remei. Spacey tractarà la seva addicció al sexe, i per fer-ho ha ingressat a una clínica d’Arizona. La nota més curiosa és precisament l’elecció del centre, ja que és el mateix on està seguint el seu tractament el productor Harvey Weinstein. Ell va ser qui va treure a la palestra tota aquesta problemàtica dins del món cinematogràfic, pagant ara 30.000 € al mes per tractar-se.

 

If at first you don’t succeed, try try try try try try try try try try again! #Emmys2017 #HOC

A post shared by Kevin Spacey (@kevinspacey) on

El representant de Kevin Spacey ha emès un comunicat on confirma que s’està prenent el temps necessari per avaluar la seva situació. El tractament al qual s’estaria sotmetent duraria 45 dies, i tindria per objectiu examinar les causes de les addicions, acabar amb els problemes de control i suprimir els impulsos sexuals. 

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »