JxCat vol quedar-se conselleries d’ERC

Junts per Catalunya vol quedar-se amb les conselleries de Salut i Treball, actualment en mans d’Esquerra, si la candidata a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs, és investida presidenta després de les eleccions del 14 de febrer.

La formació de Carles Puigdemont ha fet públic un document de “50 mesures principals per un govern fort i eficient” on exposa la seva intenció de “liderar unes polítiques de salut a favor d’una nova forma de gestió de la pandèmia de la covid-19, que reforci la prevenció i que permeti mantenir el màxim possible d’activitat econòmica i salvar els llocs de treball”.

“Escoltar i consensuar amb els professionals i els experts les mesures de control de la pandèmia”, “implementar el testatge massiu d’antígens i PCR” i “millorar el sistema de rastreig per fer possible
confinaments selectius”, entre d’altres són algunes de les mesures que proposa tirar endavant per fer front a la pandèmia.

Aquest document, d’altra banda, també defensa “organitzar la Generalitat en una nova estructura que doni resposta als reptes actuals i, entre les seves mesures, inclou “reagrupar en un únic departament les polítiques d’empresa, d’autònoms i treball”.

JxCat també proposa que la nova estructura de la Generalitat serveixi per “potenciar les àrees d’emergència climàtica, feminismes, gent gran i món rural”, “integrar l’àmbit sociosanitari” i “apostar pel creixement intel·ligent, vinculant els sectors productius i la lluita contra la crisi climàtica, en el marc de l’agenda verda de la Unió Europea”.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *