JxCat s’apunta a investigar les residències que gestiona ERC

Junts per Catalunya donarà suport a la creació d’una comissió d’investigació al Parlament sobre la gestió de les residències de gent gran durant la pandèmia. “Per desgràcia tot no s’ha fet bé, cap govern del món pot dir que ho ha fet tot bé i la pandèmia ha posat sobre la taula coses que cal considerar”, ha afirmat aquest dimecres el portaveu de JxCat, Eduard Pujol.

Els geriàtrics estan gestionats per ERC -primer pel conseller Chakir El Homrani i posteriorment per la consellera Vergés-, però Pujol ha assegurat que “ho fem sense ànim de polemitzar amb ningú”. El portaveu de JxCat ha assenyalat que “nosaltres no hem fet la petició, però un cop feta tenim un compromís amb el diàleg i la veritat i toca analitzar i avaluar com s’ha fet”.

La comissió d’investigació sobre la gestió de les residències és una iniciativa de la CUP i comptarà també amb el suport de Ciutadans, PSC, Comuns i PPC. La moció pretén “determinar les persones físiques, els responsables polítics i administratius que participen de la titularitat i la gestió de les residències d’ancians i les competències i responsabilitats que li corresponen a cadascun”.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: