JxCat encara no ha trencat amb el PSC a la Diputació de Barcelona

JxCat ha signat un cordó sanitari contra el PSC i s’ha compromès per escrit, de la mateixa manera que la resta de forces independentistes, a no pactar amb els socialistes. Tot i això, JxCat manté un pacte amb el PSC a la Diputació de Barcelona que a hores d’ara segueix vigent.

“Sigui quina sigui la correlació de forces sorgida de les urnes, en cap cas es pactarà la formació de govern amb el PSC”, diu el document que han signat Laura Borràs (JxCat), Sergi Sabrià (ERC), Dolors Sabater (CUP), Àngels Chacón (PDECAT) i Laura Ormella (Primàries).

Això no impedeix que JxCat mantingui un acord estable amb el PSC a la Diputació que garantitza, entre d’altres coses, que la dona de l’expresident Puigdemont, Marcela Topor, presenti un programa a la Xarxa Audiovisual Local (XAL), que depèn de l’organisme.

Aquest programa, The Weekly Mag, té un cost anual de 300.000 euros i només el veuen 12.000 persones. A més, Topor cobra 36.000 euros cada sis mesos mentre que la resta de col·laboradors fan dos contractes anuals; un, pels sis primers mesos de l’any i un altre, pels últims quatre mesos.

La candidata de JxCat, Laura Borràs ha reivindicat, en referència a l’esmentat cordó sanitari, que “jo mateixa vaig subscriure aquest document”. “La gent pot confiar amb la meva paraula perquè s’ha mantingut en totes i cadascuna de les ocasions que jo he anat al capdavant de Junts”, ha afegit.

49600-marcelatopor.jpg

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: