JxCat alerta d’un nou tripartit a la Generalitat

La presidenciable de JxCat, Laura Borràs, ha alertat aquest dissabte sobre un possible tripartit a la Generalitat i ha manifestat que “JxCat és l’únic vot que ens permet garantir que a la Generalitat no hi haurà un tripartit”. La candidata, que ha participat en un acte electoral del partit des de Sant Cugat, ha afirmat que no pactaran ni acceptaran els vots “dels partits del 155”.

“JxCat és l’únic vot que ens permet garantir que a la Generalitat no hi haurà un tripartit perquè nosaltres no pactarem amb cap partit del 155, no acceptarem els vots del 155, tampoc els volem” ha manifestat la presidenciable durant la seva intervenció. Borràs ha recordat que ERC va condicionar la investidura de Sánchez a la llibertat dels dirigents independentistes condemnats i ha apuntat que encara no s’ha produït cap moviment al respecte.

“El model del tripartit a Espanya consisteix a investir Pedro Sánchez a canvi d’un diàleg que no ha existit, a canvi d’uns pressupostos que prometen una pluja de milions que no existeixen” ha lamentat la candidata.

“Si fan el tripartit a Sant Cugat o a Madrid, per què no l’haurien de fer a la Generalitat? També van dir que condicionarien la investidura de Pedro Sánchez a la llibertat dels presos polítics, i on són?” ha preguntat Borràs. “Nosaltres no pactem cada dia amb el PSOE del 155 a Madrid. Són els altres els que han de donar explicacions” ha assenyalat.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: