JxCat a Lledoners: “L’única sentència possible del judici és l’absolució”

Rate this post

Catorze diputats del grup parlamentari de Junts per Catalunya s’han vist aquest matí a Lledoners amb Quim Forn, Jordi Sànchez, Josep Rull i Jordi Turull per última vegada abans que siguin traslladats a Madrid.

La trobada ha durat més de dues hores, i en sortir, el diputat Albert Batet l’ha qualificat com a “reunió de treball”. El principal missatge del president del grup parlamentari, Jordi Sànchez, és que el judici de l’1-O “no té causa” i que “l’única sentència possible és l‘absolució“, ha expressat Batet.  

El diputat també ha informat que la setmana que ve, “esperen” que els presos puguin comparèixer “de manera física o per videoconferència” a la Comissió d’Investigació del 155. 

Els pressupostos de l’estat

Els diputats de JxCat han ratificat la postura dels presidents Puigdemont i Torra sobre els pressupostos generals de l’estat pel 2019. “Com no pot ser d’una altra manera, el president del nostre grup, així com tots els diputats, està d’acord amb la postura que ja han deixat clara Puigdemont i Torra”, ha expressat el diputat Albert Batet als mitjans de comunicació. 

Entre els assistents hi havia la consellera Laura Borràs, Albert Batet, Toni Morral, Imma Gallardo, Ferran Roquer, Salwa El Gharbi, Anna Erra, Teresa Pallarès, Francesc de Dalmases, Narcís Clara, Montse Macià, Aurora Madaula, Xavier Quinquillà i Josep Maria Forné.

Fonts de JuntsxCat han explicat que la trobada s’han fet amb grups, cada tres i o quatre diputats s’han vist amb un dels presos i ho han fet sense vidres. La conversa s’ha centrat en analitzar el judici de l’1-O. 

Seguirà ampliació

Anar a la font
Cèlia Forment

Powered by WPeMatico

Translate »