Junqueras: “Les peticions de la Fiscalia evidencien els pals de cec de l’Estat”

Rate this post

El president d’ERC, Oriol Junqueras, ha assegurat que les peticions de la Fiscalia de l’Estat en el judici als presos polítics “evidencien els pals de cec de l’Estat”.

En un acte d’ERC aquest dissabte al barri de Gràcia de Barcelona i a través d’una carta escrita des de la presó, Junqueras ha advertit que tard o d’hora sortiran de la presó i sortiran més forts: “Si hem de pagar el preu més alt pel nostre compromís amb la justícia, la llibertat i l’1 d’octubre, ho assumim”.

A la carta, Junqueras ha explicat que és conscient que la presó forma part del camí polític que ha pres, com ho ha estat “en èpoques pretèrites aquí i en altres latituds”.

També creu que avui la seva causa té més partidaris que mai, encara que ha demanat de sumar a més persones: “Si aspirem a una victòria absoluta de país, hem de ser més i això exigeix seduir, convèncer, perseverar”.

El líder d’ERC ha demanat d’augmentar aquesta majoria també des dels barris i municipis: “Volem una victòria de país inapel·lable, volem una majoria imbatible i que faci nostre ideal republicà imparable”.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »