Junqueras i Colau, entre els adherits a un manifest en defensa del govern de Badalona

Rate this post

Oriol Junqueras, Ada Colau, David Fernàndez, Òscar Camps o Sílvia Soler són algunes de les personalitats del món polític, social i cultural que ja s’han adherit al manifest de suport al “govern del canvi” a Badalona format per Guanyem Badalona en Comú, ERC i ICV-EUiA.

Al manifest –que té per lema ‘Amb Badalona no s’hi juga’– es recorda que l’executiu de Dolors Sabater, en perill per la moció de censura impulsada pel PSC, PP, i Cs que es podria concretar la setmana vinent, ha aconseguit capgirar els nefastos efectes de la política “xenòfoba i excloent” del PP d’Albiol i “recuperar una ciutat per a tothom”.

Sobre la moció, el manifest critica que “és un moviment irresponsable” perquè només respon a la necessitat dels tres partits “de fer campanya electoralista, sense parlar de propostes de ciutat ni concretar qui formarà part del nou govern. A més, alerta que si prospera el PSC haurà de governar en minoria amb tres regidors “dominat des de l’ombra pel PP d’Albiol” el que suposarà el retorn de les polítiques de dretes al consistori badaloní.

Al manifest de suport també es recorda que els pressupostos pel 2018 que el govern municipal va presentar eren els “més socials” de la història amb un increment de 6,7 MEUR en temes com el reforç de personal municipal, l’eliminació de les llistes d’espera en atenció domiciliària, o una nova línia d’ajuts al lloguer, entre d’altres. També es recorda que ja fa mesos que s’ha superat la inversió executada en el mandat del PP.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »