Junqueras avisa ERC que la sentència de l’1-O serà “duríssima”: “prepareu el partit”

Rate this post

El president d’Esquerra, Oriol Junqueras, ha advertit que “els temps difícils seguiran” i que la sentència de l’1-O “serà duríssima” però que la repressió no aconseguirà que els presos renunciïn a les seves idees i els objectius legítims i democràtics. “Prepareu la gent, prepareu el partit i aguanteu perquè nosaltres estem preparats i aguantarem tant de temps com calgui”, assegura en una carta.

La missiva ha estat llegida per la portaveu del partit Marta Vilalta en el marc d’un dinar republicà. Junqueras, assegura que no renunciaran mai al civisme i la democràcia i que el seu sacrifici no serà en va, per la qual cosa reclama a Esquerra que no es deixi enterbolir per cap comentari sobre l’actuació del partit. “Aneu amb el cap alt, el cor tranquil i serè”, reclama.

“Nosaltres, junt amb altres companys i companyes, vam fer l’1-O. I el vam fer perquè vam dir que el faríem. Quan nosaltres diem una cosa, la fem. I no diem allò que no podem fer”, assegura en una referència crítica a JxCat i Carles Puigdemont.

 

Anar a la font
Marta Lasalas

Powered by WPeMatico

Translate »