Julia Roberts, enfonsada per l’acarnissament rebut després de publicar una foto

Rate this post

Julia Roberts és considerada “la nòvia d’Amèrica”. Als seus 50 anys, l’actriu, inoblidable en pel·lícules com Pretty Woman, o Erin Brockovich, ha arribat a l’status de ser una de les intèrprets més ben considerades del món, guanyant-se els seus fans amb el seu talent, la seva personalitat i el somriure més gran de Hollywood. 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

STUNNING!! @juliaroberts #juliaroberts @homecomingtv

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberrts) on

Però fins i tot algú com ella ha vist com les xarxes poden girar-se en contra seva i ser sagnants en una crítica destructiva. Fins i tot algú com ella s’ha sorprés de la negativitat amb que es pot trobar després de publicar una foto a Instagram. I això és el que li ha passat, tal i com recorda la revista Vanity Fair. De fet, Roberts no era massa partidària d’incorporar-se a aquesta xarxa social, però els fills la van convèncer aquest passat estiu. Però després del que li ha passat ara, no sabem si continuarà molt de temps més publicant fotos. El mal moment l’ha viscut, però, després d’una imatge pujada per la seva neboda, la també actriu Emma Roberts, que compta amb 10 milions de seguidors més que ella. Explica Julia Roberts que es va quedar a dormir a casa seva i que en llevar-se, van prendre el te i van jugar a les cartes, moment recollit en aquesta foto:

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Card games with Aunt Julia @juliaroberts

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts) on

Què va passar després de la publicació? Que hi va haver un allau de persones ridiculitzant l’aspecte de Roberts i fent un escarni que ha afectat molt la protagonista de Notting Hill, tal i com ella mateixa ha reconegut a la revista Harper’s Bazaar, especialment, pel gran nombre de persones que van opinar sobre ella destacant “el meu terrible aspecte a la foto: que si no estic envellint bé, que si semblo un home, que com permeto publicar una foto on surto tan malament…“. Roberts es va enfonsar, tot i que “sóc una dona de 50 anys i sé qui sóc, però van ferir els meus sentiments i em va entristir que no veiessin la dolçor i la felicitat de la foto“.

julia roberts

@juliaroberts

Les lamentacions de l’actriu continuen en pensar “i si tingués 15 anys?“, ja que Roberts tem el bullying que es fa a les xarxes a qualsevol persona per com surti o deixi de sortir a les fotos.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »