Júlia Otero respon a les crítiques per aquest missatge sobre el coronavirus

GTRES

Júlia Otero.

La periodista Júlia Otero , presentadora de el programa Julia en la Onda d'Onda Cero, ha respost a les nombroses crítiques que han aparegut en les xarxes socials després d'un missatge publicat per ella sobre el coronavirus en el seu compte de Twitter .

Es tracta d'aquest tuit en què Otero recomanava una entrevista publicada a El País amb les declaracions de Santiago Bru , cap de servei de malalties infeccioses al Ramón i Cajal de Madrid .

Una de les frases que ha destacat Otero de l'entrevista a l'expert mèdic ha estat aquesta: "Si tornéssim enrere, faríem tot de diferent manera. Però això ho sabem ara, no abans ".

Són molts els que han contestat la periodista criticant-:

Una d'aquestes crítiques ha estat la de Jesús Encinar , fundador de Idealista , que ha acusat a Otero de preferir "mirar a una altra banda" quan "n'hi havia prou mirar les dades". "És de vergonya", li arriba a etzibar.

Missatge a què Otero ha contestat : "Qui parla és ni més ni menys que el Dr. Moreno, cap de malalties infeccioses de l'Hospital Ramón i Cajal. ¿Vostè creia saber més que els científics ?. Enhorabona! Els altres, sentim als experts. De res ".

Photo gallery Famosos que han donat positiu per coronavirus See Gallery

Font

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: