Judici a l’independentisme: la fiscalia demanarà presó per la ‘fugida’ a Brussel·les, i quatre claus del dia

Rate this post

1.

La fiscalia demanarà presó per la ‘fugida’ a Brussel·les. L’actitud de Puigdemont marca les mesures cautelars. Puigdemont arrossega la pressió judicial de l’Estat a terreny europeu. El president i cinc consellers es neguen a assistir al “judici polític” de l’Audiència Nacional d’avui

2.

Dos dies de declaracions simultànies. Tant Puigdemont com tots els membres del Govern estan cridats a declarar avui a l’Audiència Nacional, mentre que Forcadell i els membres sobiranistes de la mesa tenen cita al Tribunal Suprem. 

3.

L’artífex ocult del 155 desembarca a Barcelona. Roberto Bermúdez de Castro és l’home de confiança de Santamaría que ha dissenyat la intervenció. 

4.

’20 minutos’ acomiada el dibuixant Eneko després de vetar-li dues vinyetes crítiques amb el govern del PP. El ninotaire també s’havia mostrat solidari amb la República Catalana a través de Twitter. 

5.

Junqueras al NYT: “En la batalla per l’autodeterminació, no es guanya amb el primer cop”. El vicepresident de la Generalitat escriu un article en què adverteix que “en els pròxims dies haurem de prendre decisions que no seran fàcils d’entendre”

Powered by WPeMatico

Translate »