JOVENTUT – Premi al civisme juvenil

Un any més la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària reconeix i impulsa les actuacions cíviques i els valors que les promouen a través dels Premis de civisme, entre els quals el Premi a l'actuació cívica juvenil (Premi Jaume Ciurana).

Els Premis de Civisme premien treballs, obres i actuacions que es duen a terme en diversos àmbits (ciutadania, esport, literatura…) on el civisme és un instrument essencial d’inclusió social. La convocatòria inclou diverses modalitats, entre elles els Premis de Civisme a l'actuació cívica juvenil, Premi Jaume Ciurana, instituït per l’Associació Mossèn Batlle fa més de trenta anys en record i homenatge a Jaume Ciurana i Galceran, antic escolta i soci de l’entitat.

33è Premi Jaume Ciurana

El Premi Jaume Ciurana s’adreça a grups formats com a mínim per sis joves majors de 12 anys, integrats en entitats sense ànim de lucre, que hagin dut a terme alguna acció cívica meritòria de manera voluntària i gratuïta. El termini per presentar projectes és obert fins al proper 15 d’octubre.

Fomenta la responsabilitat, la capacitat associativa, la cooperació i l’esperit de servei, el compromís envers la societat i l’estimació i respecte per la natura entre la població jove.

Inclou dues modalitats:

– Actuacions cíviques a favor de les persones
– Actuacions cíviques per a la millora de l’entorn natural

Cal presentar una memòria de les actuacions realitzades que s’han d’haver dut a terme durant l’any anterior a l’any de publicació de la convocatòria. Les persones participants poden presentar més d’un treball i concursar en més d’una categoria, en aquest cas caldrà presentar una única sol·licitud. Els treballs s'han de presentar en interlineat 1,5 i lletra Arial, mida 12, i s'han d'elaborar amb qualsevol processador de textos i desar en format Word (.doc) o Adobe Reader (.pdf).

En el cas que l’acció cívica s’hagi portat a terme per menors d’edat, l’entitat on hi siguin integrats farà de sol·licitant. Cal tenir en compte que les persones jurídiques han de presentar les sol·licituds electrònicament.

Segur que moltes de les accions cíviques que heu dut a terme des de la vostra entitat mereixen reconeixement. A banda de la satisfacció personal d'haver participat en un projecte reconegut, obtenir un premi pot facilitar la seva continuïtat.

 

Més informació

Anar a la font – RACOCATALA.CAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: