Josep Cuní contra RAC1 per difondre notícies falses sobre ell

Rate this post

Josep Cuní segueix gravant programes per Mediaset després de l’èxit de crítica i audiència de La América de Trump. La seva productora ja té a punt altres documentals amb el periodista mostrant diferents països que mereixin interès per als espectadors de Cuatro. El Regne Unit del Brexit o la Cuba post Castro o la Rússia de Putin ara que Mediaset farà els partits del Mundial d’aquell país. Hi ha tants programes possibles com països i la productora de Cuní treballa amb diferents opcions i ja té a punt per emetre el següent documental per la segona cadena de Telecinco. Alguns creuen que la sortida de Cuní del Grup Godó ara fa 1 any dona barra lliure per inventar fake news sobre el comunicador des de la ràdio del grup. A RAC 1, al programa de Toni Clapès, es va assegurar dilluns que “Josep Cuní va presentar un projecte a Mediaset per fer un informatiu diari i Paolo Vasile li va dir que a Espanya no era conegut. I el pobre Cuní es va quedar pensant ‘Doncs sí, té raó'”. El col·laborador de RAC1 parla d’una conversa que cap dels dos interlocutors va filtrar i gosa informar de què pensava Cuní. Periodisme telepàtic o un despropòsit.

josep cuni cuatro

Cuatro

Davant una informació no contrastada amb cap de les parts, Josep Cuní ha respost de manera elegant als periodistes de Versió RAC1 als qui anomena “companys”:

Com diuen els tuitaires, ara que Barcelona serà la seu mundial de Facebook contra les fake news o falses notícies, algú ha pres nota. Si més no, que la forma de la Torre Agbar inspiri els que difamen.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »