Josef Ajram incendia instagram ensenyant la seva nòvia en topless

Rate this post

Les xarxes s’omplen de bikinis a l’estiu però la novetat és que algú faci sortir en topless la seva parella. És el cas de Josef Ajram. El col·laborador televisiu va fer un llibre amb la seva nòvia, la guapíssima Sulaika Fernández, i ara han marxat de vacances a Eivissa i han censurat els mugrons de la lleona Sulaika (nascuda a Ponferrada, Lleó). Ella també té xarxes social però no ha publicat ella la foto sinó ell: masclisme o joc consentit?

 

#ibiza after…. Work. . . . #ajram40 #tattoos #tatuaje #tattoo #p20pro #huaweip20pro

A post shared by Josef Ajram (@josefajram) on

Sulaika ho té clar: “Nadie dijo que ser la mujer de un atleta fuera fácil. Prefiero a un hombre que pasa muchas horas fuera de casa corriendo o en bici que un hombre que no se mueve del sofá y cuyo único deporte es agarrar el mando a distancia”. El llibre és l’excusa per conèixer millor Ajram, triatleta, trader i polemista televisiu. Les seves idees liberals i antiindependentistes li valen seguidors i detractors.

cuando tu pareja es tu mejor arma 9788415678250

Un cop d’ull a l’instagram d’Ajram denota les seves passions: els cotxes, els tatoos, la bicicleta i els banyadors petitons, ell en diu “marco paqueti”. És un amant de Tabàrnia i dels marcapaca.

Una enquesta entre els companys/es d’oficina o de tovallola: Josef Ajram… us sembla sexy?

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »