José Zaragoza: “Torra és autista” i el pare d’un fill amb autisme l’ensorra

Les comparacions són odioses. Comparar un independentista amb una persona que pateix autisme és repugnant. Com comparar José Zaragoza amb un polític digne. No porta enlloc. El diputat del PSC té la boca fàcil i escup contra tot el que no és ell i els seus interessos. A TV3 Helena G. Melero li preguntava pel judici al TSJC que pot fer fora del càrrec el president de la Generalitat per penjar un llaç groc.

torra diada efe

EFE

Un nou ridícul europeu de la justícia espanyola que Zaragoza no veu. Només veu el seu president a la Diada com l'enemic: "Ha fet una Diada només per a independentistes. És la reivindicació d'una part que fa fora l'altra part. En la línia del president Torra, autista, aïllat de la realitat i desconnectat dels consellers".

Alfons Godall, exdirectiu del Barça, és pare d'un noi amb autisme, l'Eduard Godall. La terminologia de Zaragoza ja és repugnant: parla d'autistes i no de persones que tenen autisme. Ningú "és autista" sinó que entre les moltes característiques una és que pateix autisme. El que fa Zaragoza és tractar aquestes persones com si fossin empestades, dolentes. I Godall explota: el seu fill és pur de ment i cor, el contrari que José Zaragoza. 

alfons godall tv3

TV3

Godall ja se les va tenir amb un altre ultra, Arcadi Espada, quan va escoltar-lo insultant les persones amb discapacitat i va fer un tuit amb les entranyes: "tros de merda, fill de puta, monstre abominable, nazi exterminador, que se li acabi l'aire per respirar". Godall s'ha mossegat la llengua contra José Zaragoza i enlloc de nazi fill de puta s'ha limitat a dir-li que calli. Ja l'insulten els followers de Godall:

jose zaragoza ACN

ACN

Els polítics cobren de tots i José Zaragoza està obligat a mesurar les seves paraules i vigilar de no ofendre. Igual que no  se li acudiria titllar Torra de "jueu" o de "gitano", és de novell dir-li "autista". Si no és capaç de trobar un insult diferent, que plegui.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: