José Mourinho embogeix amb la victòria del United a la Champions

Rate this post

El Manchester United no és el que era abans, però segueix guanyant. Amb José Mourinho a la banqueta l’equip anglès ha empitjorat el seu joc, és més resultadista, però és més agressiu que mai. I tot aquest esperit arriba des de la banqueta. L’última mostra ha estat en el final del partit de Champions League entre el United i el modest Young Boys.

Mourinho, amb tensió perquè a banda de jugar-se el cap a la banqueta Red Devil, el seu equip es jugava la classificació per als vuitens de final, i finalment ho va aconseguir amb un gol de Fellaini al minut 91, amb mà inclosa, que ha donat al United el bitllet per a la següent ronda de la Champions.

L’entrenador portuguès, mancat de protagonisme, va reaccionar de manera desmesurada, però al nivell del seu personatge. Un portaampolles va ser el que va acabar rebent.

Ara bé, el seu show no va acabar sobre la gespa d’Old Trafford. Més tard, ja a la zona mixta i davant una càmera, va defensar-se dels seus haters de la manera que només ell sap fer.

El United celebra la victòria contra el modest Young Boys suís, que ja està fora d’Europa en confirmar-se a l’última posició del Grup H. El València anirà a l’Europa League després de perdre contra la Juventus. I posició del grup se la disputaran l’equip de Mourinho contra l’equip de Cristiano Ronaldo.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »