José Mª García, sagnant amb Florentino Pérez i Lopetegui: ‘Dictadores, mierdas…’

Rate this post

A un dia del debut de la selecció espanyola al Mundial de Rússia, tothom parla encara de Lopetegui i gens de Cristiano Ronaldo. Deixant de banda els gelos que deu tenir el portuguès per no ser l’epicentre de les converses, la destitució del seleccionador espanyol ha fet córrer rius de tinta i hores de televisió i de ràdio. I si hi ha algú al món de la ràdio que no s’ha mossegat la llengua i que va fer que els oients escoltéssim paraules com adláteres, abrazafarolas o chupópteros, aquest és José Mª García.

garcia4

Efe

El ‘butanito’ va ser entrevistat ahir a Radio Marca i no va deixar títere con cabeza pel cas Lopetegui. Per ell, hi ha dos elements susceptibles de ser directament lapidats: el ja ex tècnic de la ‘Roja’ i el president del Reial Madrid, Florentino Pérez. García té clar que en aquest duel a tres bandes entre Florentino-Lopetegui-Rubiales, el pistoler que ha disparat on havia de fer-ho ha estat precisament el president de la Federació Espanyola de futbol.

Julen Lopetegui selecció espanyola EFE

Efe

Florentino Pérez

Efe

Per Supergarcía, “todo esto se viene abajo por la deslealtad y el egoismo de un señor, Lopetegui, y por el protagonismo de un dictadorzuelo llamado Florentino”. Critica obertament les veus que les darreres 24 hores han acusat Rubiales de massa protagonisme i d’haver actuat dolgut en l’orgull propi: “Si el presidente de la Federación Española no hubiera hecho nada hasta que hubiera acabado el Mundial, sería un mierda”. García no es casa amb ningú, i quan algú li falla, posa una creu més gran que la supèrbia de Florentino Pérez: “Lopetegui, amigo íntimo mío, ha dejado automáticamente de ser mi amigo. Un tío recto, que además no tiene problemas económicos, ha cometido una traición”. Pots escoltar el moment clicant a la foto:

garcia2

Radio Marca

No és cap secret que pel locutor, el president madridista és persona non grata, considerant que “el pelotazo del Madrid con la venta de las torres fue el mayor escándalo de la democracia” i confessant que Florentino va intentar comprar el seu silenci en un sopar: “¿Cuánto cuesta que mires para otro lado?’, me dijo. Es la primera y única vez que me ha pasado”, va dir García al programa de TV3 Quan s’apaguen els llums.

garcia3

TV3

El que no s’ha apagat, com s’ha pogut escoltar, és la seva contundència radiofònica.

 

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »