Jorge Javier Vázquez fa el salt al PSC i demana el vot per Ada Colau

Rate this post

A 9 mesos de les eleccions municipals la capital de Catalunya té molts pretendents: Manuel Valls s’ho rumia, Pilar Rahola se’n riu de la proposta d’encapçalar una llista independentista i el PSC malda per augmentar els seus tristos 4 regidors després d’haver manat a l’Ajuntament de Barcelona durant dècades. Les cares conegudes juguen a favor de ser cap de cartell o de donar-hi suport i un dels catalans més seguits a la TV i a les xarxes és Jorge Javier Vázquez. A les últimes elccions al Parlament hauria votat per Miquel Iceta però a les municipals canviaria de papereta i abandonaria el candidat d’Iceta. Acaba de publicar a Lecturas: “Si viviera en Barcelona votaría a Ada Colau”.

Punyalada a Jaume Collboni, possible cap de llista del PSC i exmarit del productor de Sálvame. Després que Colau fos una espectadora més de l’estrena de Grandes éxitos i que Jorge inclogués l’alcaldessa dins el text de l’obra, ha dinat amb ella. En un moment de la representació teatral a Barcelona Jorge Javier diu “Llego tarde porque en Barcelona no hay un carril para famosos, se lo propondré a Ada Colau” i la platea reia per la picada d’ullet. Ara el presentador de Sálvame li ha tornat la visita: “Cuando Ada Colau me invitó a almorzar tenía muy claro que quedaría con ella. Es una de las pocas políticas que me llama la atención”. I li fa l’article: “Me gusta su manera de entender la política, su concepción de la ciudad y la manera en la que se expresa públicamente”. 

jj colau t5

Telecinco

L’entrevista que li va concedir l’alcaldessa al Deluxe va servir per fer pública la seva bisexualitat. Ara Jorge explica que Colau li ha suposat un allau de haters anticatalans:  “Publiqué en las redes una foto con ella el día del estreno en Barcelona y hubo gente que me insultó e incluso que me amenazó con dejar de seguirme lo cual agradezco. Que lo hagan. Desprecio la intolerancia”. I acaba amb una oda a la ciutat: “Cada vez que vengo a Barcelona pienso que tengo que venir más. La ciudad está preciosa, viva, exultante. No sé por qué pero veo a todos los chicos guapísimos”. I el seu Grindr treu fum.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »