Jorge Javier i Lídia Heredia revelen la seva gran relació d’amistat (i ell li parla d’en Rivera)

Jorge Javier Vázquez, a TV3 per un dia. El presentador català de ‘Sálvame’ ha tornat, aquesta nit, a la televisió pública. I ho ha fet de la mà de la Gemma Nierga al programa ‘Els meus pares’. Amb ells, la mare de Jorge Javier: la Mari Morales, que es va instal·lar a Badalona ara fa 70 anys. Han parlat de la seva infància, de l’etapa en una escola de l’Opus Dei, de la sexualitat, de la seva meteòrica carrera… i de la gran relació d’amistat que l’uneix a la Lídia Heredia.

els meus pares jorge javier

TV3

Ha estat la sorpresa final del programa. A l’hora de dinar, sona el timbre de casa de la Mari i la Lídia Heredia entra per la porta. La parella d’amics es fon en una gran abraçada. Feia molt que no es veien. “Muy bien con Albert Rivera”, la felicita. “¿Tú también? Això em perseguirà tota la vida”, s’exclama. “Hombre claro. El Albert Rivera ya es tu Pantoja”. El presentador de Telecinco recorda la tensa entrevista, d’ara fa un any, entre la seva amiga i el president de Ciutadans a ‘Els Matins’ de TV3. I és clar, es posa de part d’ella: “Yo soy muy pro-Lídia”.

heredia jorge javier

TV3

Es van conèixer treballant a Ràdio Ciutat de Badalona, l’emissora municipal. Heredia conduïa un magazín matinal i Vázquez hi anava cada setmana a comentar l’actualitat del cor. “A ella no le interesaba nada”, bromeja. “Yo iba a comentar las revistas. Le hablaba de Lolita y ella no sabía quién era. Le tenía que decir que es hija de Lola Flores”. Una època de la qual Jorge Javier n’ha extret això: “Era un programa molt esbojarrat. És més, moltes de les coses que has fet després les has importat d’allà. Com això que feu de menjar al plató”, revela la Lídia.

jorge javier lidia heredia 2

TV3

“Yo ya te dije que tú fuiste la precursora”, confessa Jorge Javier Vázquez. Lídia Heredia, pionera del format ‘Sálvame’. Qui ho hauria dit.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: