Jorge Javier i Carlos Lozano s’enfronten en una acalorada discussió

Rate this post

Carlos Lozano va ser una de les apostes de Gran Hermano per revifar una audiència enfonsada. Els números no acompanyen al reality, i en un intent desesperat van fer que entrés a la casa acompanyat de Kiko Rivera i Alyson Eckmann. Com era d’esperar, el pas de Lozano pel concurs no ha deixat indiferent a ningú i ha protagonitzat una discussió rere una altra.

El presentador va entrar amb unes immenses ganes de brega, i vaja si n’ha tingut. Els companys l’han titllat de provocador des del principi, criticant que busqués incendiar la casa. Les baralles i els crits han estat una constant durant els 12 dies que ha conviscut amb els concursants, però el seu comiat també ha estat polèmic.

Aquest dijous Lozano tornava al plató per comentar la seva estada, i no va ser una entrevista molt calmada, precisament. Jorge Javier Vázquez va deixar clar des d’un primer moment que no li havia agradat l’actitud de Lozano al programa, criticant el seu joc brut: “Ets un rondinaire”.

Jorge es va posicionar clarament a favor d’Alyson, guanyadora de GH VIP. Va alabar la seva intensa estada (en només 12 dies ha trobat l’amor, fins i tot, protagonitzant una hora sense càmeres molt comentada), comparant-la amb el pas incendiari de Lozano: “La vida està per viure-la, no com aquest”.

 Carlos Lozano i Jorge Javier gran hermano

Però davant les critiques, Lozano no va callar. I no va trigar massa en iniciar una acalorada discussió, increpant Jorge Javier: “Doncs vés-hi tu! Entra tu a la casa, que et troben a faltar, i em quedo jo aquí presentant. Em teniu allà 12 dies quan jo hi anava només dos, m’heu deixat allà dins!”, esclatava visiblement alterat.

Jorge volia ficar més llenya al foc -conscient de la repercussió i audiència que dóna una baralla així- i va seguir: “Escolta, escolta, escolta. Aquesta no és l’actitud, eh? Ai, que quan es troba amb algú de la seva categoria es pica! Ai, m’encanta veure’t enfadat”. 

Carlos Lozano i Jorge Javier 2 gran hermano

Alyson també va rebre, òbviament, atacant-la Carlos Lozano: “Jo vaig guanyar molt més que tu, que m’han donat un programa de televisió i a tu no, d’acord? Véns tu a parlar de guanyar i no guanyar… Jo he anat a aquella casa amb una missió que ni tu la saps ni la sabràs mai”.

Tota una batalla d’egos que va enfrontar dos presentadors amb un amor propi més aviat gran. 

Powered by WPeMatico

Translate »