Jorge Javier fa una curiosa reflexió sobre el sexe i el deixen verd

Rate this post

En Jorge Javier Vázquez és una caixa de sorpreses. Per una banda podríem dir que no li agrada donar molts detalls de la seva vida privada, ja que de la seva exparella només sabem que es deia Paco i que van tallar després de 10 anys, per exemple. Però per una altra banda, resulta curiós veure com fa servir la seva columna a Lecturas per obrir-se en canal i confessar certes intimitats.

Una cosa és que expliqui com li han anat les vacances, però és que arriba a parlar de la seva vida sexual… Pot semblar molt incongruent, però és més o menys transparent depèn del dia, potser. Sigui com sigui, el presentador ara és notícia perquè ha fet una curiosa reflexió sobre el sexe que ha deixat tothom bocabadat.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) on

En aquesta ocasió, la inspiració li hauria vingut en llegir un article de David Trueba en el qual lamentava que els humans tinguéssim l’obligació de fer-ho tot en gran: “Les vacances han de ser la bomba, una festa a la nit inoblidable, un sopar exquisit, el dia a dia amb la teva parella un carrusel de llum, color i sexe…”, deia l’autor.

Doncs bé, a partir d’aquí el català ho aplica a què pensa ell sobre el sexe: “M’agrada el sexe. Molt. El practico menys del que m’agradaria però és que últimament em donen ganes de treure’m del mig per una temporada”. Començant així ja podem ensumar-nos que seguirà deixant perles… “Estic fart que em preguntin “què et va”, “quant et mesura”, “actiu o passiu”, “què busques”. Potser aquesta història em pilla ja amb el pas canviat, però tinc la sensació que ens estem convertint en atletes del sexe, autèntics professionals que desitgem que cada experiència sigui única”, reflexiona.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) on

Això bé, tot ho presenta en forma de crítica: “És impossible perquè pot ser que un cos congeniï amb l’altre a la primera, però el més normal és que això no passi. I tampoc no passa res si això no és així. Hi ha vegades en les quals repetir amb aquella persona només et portarà al desastre, però ens està faltant paciència per tornar a fer-ho amb algú que té possibilitats. El que ens porta a perdre també oportunitats de complicitat vàries. Ens costa repetir perquè preferim obrir un altre juguetet a jugar una temporada amb el mateix”. 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) on

La xarxa s’ha omplert de comentaris criticant-lo, queixant-se perquè diuen que sempre parla del mateix i ja cansa. De fet, arriba a tal que alguns han aprofitat per demanar-li que deixi la televisió.

La sinceritat no sempre agrada, però ell segueix parlant de la seva vida com si es trobés davant d’un amic. Acabarà rebent aplaudiments? 

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »