Jorge Javier descobreix en directe que és pacient de risc pel coronavirus

Sálvame ha canviat la programació d’aquests dies per la crisi del coronavirus. Mentre l’audiència es troba confinada al davant del televisor, l’equip de Jorge Javier Vázquez dedica els esforços a conscienciar sobre el COVID-19. Aprenen els espectadors i els que fan el programa: el mateix presentador català ha descobert, gràcies a la connexió en directe amb un metge andalús, que és pacient de risc pel nou virus de Wuhan.

Jorge Javier Vazquez

Mediaset

Des de Granada, el doctor alerta sobre els grups més vulnerables: gent gran, persones immunodeprimides, malalts de càncer… i pacients amb patologies cardíaques. Jorge Javier obre els ulls com unes taronges. Després de l’ictus que va patir l’any passat, va haver de ser operat d’urgència. Ara porta quatre stent al cap i en té un altre en una de les venes que connecta amb el cor.

Salvame coronavirus

Mediaset

El presentador badaloní de Sálvame és un pacient de risc però el metge aconsegueix tranquil·litzar-lo. “Tienes el mismo riesgo de contagio que una persona mayor. Eres de riesgo medio”, li explica abans d’alliçonar-lo sobre les mesures que ha de prendre: cal que es renti les mans sovint, ha de mantenir una distància prudencial amb la gent i ha d’evitar sortir de casa. Jorge Javier no hauria de ser al plató. Prendrà la decisió de fer el programa des del sofà, com va fer Roberto Leal a la darrera gal·la d’OT?

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: