Jorge Javier carrega severament contra els concursants de ‘GH VIP’

Rate this post

Telecinco encara no es creu el boom que està tenint Gran Hermano VIP. Resum diari i tres gales setmanals: el resultat? Un 29,5% de share aquest dijous que els fa tocar el cel. Ara bé, aquesta edició mai no havia estat envoltada de tanta polèmica. Aquesta setmana ha estat d’allò més intensa per culpa d’un incident lamentable i denunciable que ha cabrejat molt els teleespectadors.

Sembla que el programa no n’ha après i ha tornat a cometre el mateix error. L’any passat la Guàrdia Civil va investigar una relació sexual no consentida entre dos concursants, quan un noi s’hauria aprofitat de l’estat d’embriaguesa d’una noia. Doncs bé, fa un parell de nits va passar una cosa similar. Omar Montes, l’ex de Chabelita Pantoja, va ‘aconsellar’ Asraf que es beneficiés d’una altra perquè anava beguda. La xarxa va sulfurar-se, com és lògic, demanant que l’expulsessin immediatament. 

La direcció no hauria de permetre que algú incités a l’abús sexual d’una manera tan clara, però van voler ‘deixar-ho en mans de l’audiència’. En comptes d’exercir ells l’autoritat com hauria de ser, van escudar-se en la decisió del públic, que va decidir que el nominessin per castigar-lo. Però és suficient? 

Omar, Asraf, Miriam i Verdeliss s’han convertit en els nominats d’aquesta setmana després de l’expulsió de la bruixeta Aramís, que va protagonitzar els moments més comentats de la nit. L’entrevista amb Jorge Javier va ser d’allò més dura, ja que el presentador no va callar i va evidenciar que no estava gens content amb el concurs que havia fet: “Lo has echado todo a perder. Eras una firme candidata a ganar este concurso. Antes de entrar en GH VIP estabas en una mala situación y este programa podría haberte ayudado mucho. Has llegado a un público con el que ni soñarías. Eras una de las claras favoritas para ganar. Una lástima que hayas tirado la toalla de esta manera“.

És ben cert que durant les primeres setmanes Aramís va destacar com a clara preferida, però aquests últims dies apàtica i amb ganes de tornar a casa van provocar que tothom la nominés. Finalment, l’audiència l’ha volgut fora. Això sí, abans ha rebut un regal que ha deixat tothom bocabadat: un llibre de Mario Conde dedicat. El gest ha sorprès perquè només fa uns dies que Fuster va assegurar que ell és el seu amor platònic. Sembla que hauria volgut agrair-li…

jorge javier i aramis gran hermano

Telecinco

Sigui com sigui, el programa va estar marcat pels durs comentaris de Jorge Javier. El català està enfadat amb els concursants, que estan provocant un maldecap rere un altre a la direcció del programa. Visiblement enfadat, també va carregar durament contra Suso. “Està fent un concurs pèssim. No ho podria estar fent pitjor. Si pogués parlar amb ell, li fotria tres crits. Cuando salga se va a enterar“.

L’audiència està enfadada davant moltes actituds dels concursants, però això no impedeix que segueixin enganxats davant la televisió gairebé cada nit. Seguiran aprofitant-se d’aquesta tirada per estirar encara més el xiclet? 

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »