Jordi Sànchez: “11 mesos. No tinc por”

Rate this post

L’exlíder de l’Assemblea Nacional Catalana i president del grup parlamentari de Junts per Catalunya en les darreres eleccions, Jordi Sànchez, ha recordat aquest diumenge que fa 11 mesos que és a la presó: des del 17 d’octubre de 2017 quan junt amb el president d’Òmnium, Jordi Cuixart, va ingressar a la presó madrilenya de Soto del Real amb l’acusació de rebel·lió i sedició, i posteriorment des del juliol, quan se’ls va treballar al centre penitenciari de Lledoners.

“No m’agrada la presó, i em fa mal sobretot per la meva família”, escriu Sànchez. “Però defensaré on calgui el drets i les llibertats que se’ns estan conculcant”, conclou, no sense abans afegir l’etiqueta #freetothom.

Cuixart: “11 mesos de lluita empeltada de la vostra solidaritat”

El president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha recordat que aquest diumenge ja fa 11 mesos que és a la presó, i que són mesos de “lluita empeltada per la vostra solidaritat”, assegura.

En el seu compte Twitter, ha afirmat des de la presó de Lledoners, on és des del juliol després d’estar gairebé nou mesos a Soto del Real, que “tenen tanta por perquè sabent-nos valents i acompanyats avui som feliços”, afirma. “Perquè units amb tots els nostres matisos fem del somriure la revolta”, conclou.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »