Jordi González cau al 18è programa del dia i Telecinco ja no creu en ell

Rate this post

Hechos reales és un programa amb diverses certeses: és groc, és low cost, és en directe i és l’única aposta de Telecinco d’aquest estiu. El cost d’obrir un plató a la nit, enviar reporters a l’estranger i col·locar-hi un dels presentadors estrella exigeix bona audiència. A Espanya va ser el 18è programa del dia. A Catalunya va anar pitjor: un trist 8% de share. Paolo Vasile sap que li ha fet a Jordi González un regal enverinat. El programa és un despropòsit. És el que Cárdenas voldria fer. Els casos que tracta González ja els havia fet Hora punta: com la nena captada per una secta peruana. I sense l’autocensura que exigeix la tele pública. A TVE no podria preguntar-se, com Jordi González la setmana passada, a una mare si recomanaria a la seva filla assassinada per un violador que es deixés violar per no morir. Ara Jordi va preguntar a la cosina de la nena captada per una secta i forçada sexualment “¿Tu prima es boba?”.

hechos reales t5

Telecinco

El español va publicar que Paolo Vasile es planteja si renovar el contracte a Jordi González que acaba aquest any. El digital recorda com els últims programes del presentador català han fracassat, com Mad in Spain o Pasaporte a la isla i que Jordi va mostrar en directe el seu descontent per fer-los. I allò no va agradar a Vasile. En l’últim Hechos reales González insistia d’una manera impostada en “El gran equipo de investigacoión de este programa“. Se’n fotia perquè tot en l’espai té un aroma sense pressupost i el que és pitjor, sense ànima. Mayka Navarro feia el que podia comentant notícies d’agència com la detenció d’un de La Manada per robar ulleres de sol. 

mayka navarro t5

Telecinco

Haurien rebentat els audímetres si haguessin tractat el cas Villarejo, amb les detencions de la setmana com la del marit d’Ana Rosa. Però Telecinco segueix amb l’apagada informativa i l’audiència no s’ho empassa. A Catalunya va liderar Joc de cartes amb un impressionant 20,7% a la platja del Montsià. TV3 lidera com tot l’any amb èxits com la sèrie Un poble francès (14,6%) o el refregit de millors moments TV3 X un tub (12,1%). La pífia de TV3 és no fer nostàlgia amb programes més antics.

jordi tv3

TV3 (1997)

Aleshores veuríem Les 1000 i una i dues icones que li vindrien de perles a Hechos reales: un sofà inflable i públic cridant Jooooooordi, Joooordi.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »