Jordi Cañas frívolitza la vaga de fam: Rufián gordo, “súmate a la dieta”

Rate this post

La vaga de fam donarà per molt. No ha passat una setmana i ja es motiu de gag al Polònia i Jordi Cañas de Ciutadans en fa escarni a xarxes socials. Per ser precisos posen l’ull no tant en la vaga de fam sinó en com la Generalitat s’hi ha solidaritzat: Torra anuncia un dejuni de 48 h en solidaritat amb els presos. Tot plegat fa entre ràbia, impotència, por, pena i vergonya. Cadascú tria el sentiment. El que fa Cañas de Cs és associar frívolament uns independentistes protestant legítimament contra les injustícies i una eina que posa en perill la seva salut amb una suposada obesitat del diputat d’ERC al Congrés.

Jordi Cañas ho té tot: escriu procés en to foteta (prusés), parla de dieta en un context de vaga de fam, diu que el govern de la Generalitat, com que té la competència de presons, són “compañeros carceleros” i vol que la xarxa el retuitegi per atiar l’odi. Tot amb un tuit. Cañas fot canya i els seus seguidors s’hi apunten:

Aquest és el nivell. Cañas aconsegueix mil retuits i mil comentaris en no res. Molts són d’independentistes indignats insultant-lo per atiar així l’unionisme. Rufián pot estar gras, Cañas està més prim. La seva dieta coinsisteix a ingerir productes amb poques calories. O cap.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »