Jordi Armenteras, optimista tot i patir un accident a Tailàndia

Rate this post

Jordi Armenteras ja no apareix cada vespre davant els espectadors de 8TV al capdavant del programa 8 al diaCom ja va informar En Blau fa unes setmanes, la cadena del Grup Godó va decidir cancel·lar els programes en directe de producció pròpia, com el mencionat informatiu o La nit a 8TV de Pol Marsà.

pol marsa i armenteras 8tv

8TV

A l’espera de tornar a veure el periodista en una altra proposta televisiva o, el que sembla més factible a curt termini, tornar-lo a sentir a l’emissora RAC1, Armenteras s’ha agafat uns dies de relax i ha marxat de vacances. Un dels destins que ha triat aquests darrers dies ha estat Tailàndia

jordi armenteras

@JordiArmenteras

No ha estat un final d’any fàcil, professionalment parlant, el d’Armenteras. I a jutjar per una foto que ell mateix ha publicat al seu compte de Twitter, l’estada al país asiàtic tampoc ha estat un camí de roses. Perquè mentre estava a Tailàndia, Armenteras s’ha trencat una cama. I no hi havia cap metge que hi posés remei. El periodista no especifica en quines condicions va tenir el dolorós accident, si fent un esport aquàtic a les platges de Phuket, si anant en bicicleta pel Parc Nacional de Sukhothai o si ensopegant amb algun dels 8 milions d’habitants que té la capital Bangkok. Però el mal tràngol no li ha esborrat el somriure de la cara, sobretot a l’hora d’agrair al servei mèdic del RACC tot el que han fet per ell, després de poder tornar a casa després de trencar-se la cama:

La mala pata del periodista, primer amb la cancel·lació del seu programa i ara amb l’accident, ha estat presa amb filosofia per part seva, que ha preferit treure ferro a l’incident i mostrar-se agraït amb els que l’han dut de tornada a casa i optimista tot i la mala experiència viscuda.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »